Zoeken naar huizen te koop curacao

huizen te koop curacao
Vakantiewoning in Curaçao kopen? Een tweede huis in Curaçao.
Dit alles in combinatie met een interessant investeringsklimaat maakt Curacao zeer interessant voor de bestemming van uw tweede woning. Genieten op de Antillen: Een vakantiewoning in Curaçao! Een vakantiewoning in Curaçao kopen is voor veel mensen de ultieme droom. Genieten van een mooi huis in combinatie met het aangename klimaat en het heldere blauwe water en een aangenaam investeringsklimaat. Toch komen er bij de koop van een vakantiewoning in Curaçao een aantal zaken kijken die U voor aankoop moet weten. Internationaal dubbele heffing? Het bezit van een vakantiewoning op Curaçao leidt in beginsel tot dubbele belastingheffing. Curaçao heft namelijk op grond van het bronbeginsel belasting over deze woning. Bij de toepassing van dit beginsel heffen landen belasting over bepaalde bronnen die zich op hun territorium bevinden. Dit betekent dat u als niet-inwoner van Curaçao te maken krijgt met Curaçaose belastingheffing over uw aldaar gelegen tweede woning.
koop woning
Woningen: te koop Real Estate Caribe.
Prachtige zeer centraal gelegen villa met appartement, zeer ruime berging, garage en een zwembad in een van de mooiste wijken van Curacao. De woning is momenteel verhuurd maar staat nog te koop inclusief huurders, ideaal voor investering. meer informatie raquo.
funda
250 Huizen te koop Curacao Huis kopen Curacao Villa Curacao.
1080 m 2, 3 slaapkamers. Totale aanbod in Curacao is 110 tweede huizen Bekijk alle huizen. Huis kopen in Curacao. Huis kopen Curacao. Als Nederlander heeft u het recht om zonder belemmeringen en vergunningen een huis te kopen op Curacao. Het permanent vestigen op Curaçao is echter wel aan voorwaarden verbonden. Huis te koop Curacao: belasting.
huis te koop zetten zonder makelaar
Loading Page.
Te Koop Property Status Simmer Real Estate. Te Koop Simmer Real Estate.
Vrijstaande gezinswoning met studio op beveiligd resort VERLAAGD. Nafl Gezinswoning, vrijstaande woning. Op het resort Sunset Heights is deze nette woning te koop. Sunset Heights is gunstig gelegen op Curacao nabij diverse scholen en winkels. Nieuwbouw woning in moderne sfeer gelegen in Kwartje.
For Sale Archives International Fine Living.
TE KOOP Prive eiland in het midden van het Spaanse Water Curacao. Property Status: Active. TE KOOP Prive eiland in het midden van het Spaanse Water Curacao Isla di Yerba Het Spaanse Water is zonder twijfel een van de mooiste locaties op Curaçao.
Koopwoningen RE/MAX BonBini Curacao.
Blue Bay Golf Beach Resort Curacao. Prachtige tropenwoning te koop in Curacao met 4 slaapkamers, een groot overdekt terras en een open keuken. Het huis ligt direct aan de golfbaan en. Prachtige luxe villa direct aan zee in Curacao met privé zwembad.
Woningen Curacao.
Tot 10 oktober 2010 was het een eilandgebied en het grootste eiland van de Nederlandse Antillen. De hoofdstad en grootste plaats op het eiland is Willemstad, tevens voormalig hoofdstad van de Nederlandse Antillen. Spaltman Makelaars heeft een leuk aantal woningen voor u te koop op Curacao.

Contacteer ons