Op zoek naar droomhuis frankrijk?

droomhuis frankrijk
Vakantie in Frankrijk.
Met een totaal aanbod van meer dan 2300 vakantiehuizen in Nederland heeft u een zeer ruime keuze. U kunt kiezen uit circa 3700 vakantiehuizen in Frankrijk. Op vakantieparken in Frankrijk maar zeker ook een vrijstaand vakantiehuis Frankrijk. In alle Franse streken zijn er vakantiehuizen te boeken.
Huizen Bouriane Maisons Vind uw droomhuis in Frankrijk Lot, Dordogne Lot-et-GaronneBouriane Maisons Vind uw droomhuis in Frankrijk.
Vanuit het huis kunt u een bospad oplopen voor een heerlijke wandeling of via de eigen oprijlaan loopt u naar een naastgelegen zwemmeer met restaurantje. Het huis heeft geen nabije buren en toch de locale bakker en kleine supermarkt op loopafstand.
huis kopen verkopen
Huizen in de Lot Bouriane Maisons Vind uw droomhuis in Frankrijk Lot, Dordogne Lot-et-GaronneBouriane Maisons Vind uw droomhuis in Frankrijk.
Vraagprijs: 195000 Ref: 0187. Dit zeer ruime huis met schuren en bijgebouw ligt in een rustig hoekje van het middeleeuwse stadje Les Arques bekend om zijn prachtige natuur en bijzondere Zadkin museum. Het huis dateert uit midden 18e eeuw en verkeert in prima staat.
spanje huis te koop
huizen in Frankrijk te koop.
Franimo is speciaal gericht op de Nederlandse koper van een huis in Frankrijk. Wij hebben goedkope Franse woningen op het platteland tot luxe huizen aan Riviera of in de Provence. Wij hebben appartementen, dorpshuizen, boerderijen en prachtige Franse kastelen te koop.
huis kopen notaris
ImmoAbroad.
huis te koop gentbrugge
Huizen in de Dordogne Bouriane Maisons Vind uw droomhuis in Frankrijk Lot, Dordogne Lot-et-GaronneBouriane Maisons Vind uw droomhuis in Frankrijk.
Aan de rand van een zeer klein en rustig gehucht ligt dit bijzondere ensemble geheel vrij, met prachtig uitzicht naar diverse kanten. Het meest opvallend is de prachtige toren binnenmaten 35, x 35, m met 5 goed begaanbare etages. De toren dateert uit de 16e eeuw en is grotendeels gerestaureerd.
huis kopen zuid spanje aan zee
Nederlandse makelaar in Frankrijk, Lot 46, droomhuis te koop 2dehands.be.
Neemt u geheel vrijblijvend contact met ons op, ook als u gepland heeft om zich pas op termijn in deze regio te vestigen. Wij staan u graag en deskundig te woord en helpen u bij het vinden van uw droomhuis in Frankrijk.
Vakantiehuis kopen in Frankrijk.
Bordje Te Koop, en dan? Tijdens een vakantie in een impulsieve actie achter een bordje vendre aangaan en binnenstappen bij de betreffende makelaar om meteen dat droomhuis dat je zojuist zag staan te willen kopen is niet de meest aan te bevelen manier om een tweede huis in Frankrijk te kopen.

Contacteer ons